Telefonie uit de Cloud

Promax kan dienst doen als jouw IT-afdeling.

Telefonie uit de Cloud

Totaalcommunicatie

Wil je eenvoudig kunnen schakelen tussen jouw mobiele- en vaste telefoon, waardoor je altijd bereikbaar bent? Optimale bereikbaarheid is essentieel bij modern zakendoen. Onder de huidige marktomstandigheden en met het ‘nieuwe werken’ is de behoefte aan een flexibele telefonie en mobiele data-oplossing groot. Met Telefonie uit de Cloud biedt Promax die flexibiliteit en de zekerheid dat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Maar bovenal biedt het overzicht en eenvoud, zodat je meer tijd hebt voor jouw kernactiviteiten.

Waarom Promax?

Promax kan dienst doen als jouw IT-afdeling. Wij zijn gewend om met de klant mee te denken en snappen de business van de klant, waardoor wij je beter van dienst kunnen zijn. Het doel van Promax is om de ICT in te richten op jouw bedrijfsprocessen. Promax is een kennishuis die kwaliteit levert door de juiste specialisten in te schakelen en samen met jou na te denken over hoe ICT aansluit op de bedrijfsdoelstellingen. Eenzelfde doen wij met onze dienst Telefonie uit de Cloud.

Eenvoudig, flexibel en zorgeloos

Met de dienst Telefonie uit de Cloud heb je het gemak van één contract, één factuur, één aanspreekpunt, één helpdesk en een volledig geïntegreerde hosted oplossing voor vast & mobiel internet en vaste & mobiele telefonie. Telefonie uit de Cloud kan naadloos meegroeien of krimpen met jouw bedrijf, doordat je heel eenvoudig het aantal gebruikers of telefoonnummers kunt laten aanpassen. De behoefte kan per type gebruiker verschillen. Daarom kun je aan de hand van gebruikersprofielen en diverse gebruikersopties, per gebruiker de gewenste functionaliteit kiezen. Ook kun je maandelijks nieuwe gebruikers- of groepsopties toevoegen of opzeggen. Op deze manier betaal je dus alleen voor wat je gebruikt. Tevens hoef je niet te investeren in een nieuwe telefooncentrale op locatie als je overstapt naar Telefonie uit de Cloud. De meeste telefooncentralefunctionaliteiten worden direct vanuit het netwerk aangeboden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!