Telefonie uit de Cloud

Promax is een organisatie die kan fungeren als zijnde uw IT-afdeling.

Telefonie uit de Cloud

Totaalcommunicatie

Wilt u eenvoudig kunnen schakelen tussen uw mobiele- en vaste telefoon, waardoor u altijd bereikbaar bent? Optimale bereikbaarheid is essentieel bij modern zakendoen. Onder de huidige marktomstandigheden en met het ‘nieuwe werken’ is de behoefte aan een flexibele telefonie en mobiele data-oplossing groot. Met Telefonie uit de Cloud biedt Promax die flexibiliteit en de zekerheid dat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft. Maar bovenal biedt het overzicht en eenvoud, zodat u meer tijd heeft voor uw kernactiviteiten.

Waarom Promax?

Promax is een organisatie die kan fungeren als uw IT-afdeling. Wij zijn gewend om met de klant mee te denken en snappen de business van de klant, waardoor wij u beter van dienst kunnen zijn. Het doel van Promax is om de ICT in te richten op uw bedrijfsprocessen. Promax is een kennishuis die kwaliteit levert door de juiste specialisten in te schakelen en samen met u na te denken over hoe ICT aansluit op de bedrijfsdoelstellingen. Eenzelfde doen wij met onze dienst Telefonie uit de Cloud. De meeste bedrijven richten zich op het zijn van één aanspreekpunt, hier gaan wij verder.

Eenvoudig, flexibel en zorgeloos

Met de dienst Telefonie uit de Cloud heeft u het gemak van één contract, één factuur, één aanspreekpunt, één helpdesk en een volledig geïntegreerde hosted oplossing voor vast & mobiel internet en vaste & mobiele telefonie. Telefonie uit de Cloud kan naadloos meegroeien of krimpen met uw bedrijf, doordat u heel eenvoudig het aantal gebruikers of telefoonnummers kunt laten aanpassen. De behoefte kan per type gebruiker verschillen. Daarom kunt u aan de hand van gebruikersprofielen en diverse gebruikersopties, per gebruiker de gewenste functionaliteit kiezen. Ook kunt u maandelijks nieuwe gebruikers- of groepsopties toevoegen of opzeggen. Op deze manier betaalt u dus alleen voor wat u gebruikt. Tevens hoeft u niet te investeren in een nieuwe telefooncentrale op locatie als u overstapt naar Telefonie uit de Cloud. De meeste telefooncentralefunctionaliteiten worden direct vanuit het netwerk aangeboden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!