Beheer

Een Network Operations Center waar u als klant geen omkijken naar heeft, zorgt voor zekerheid en veiligheid

Beheer

De ICT-infrastructuur is vaak de backbone van uw organisatieprocessen. Continue beschikbaarheid is van levensbelang. Promax biedt 24×7 beheer op afstand. We monitoren de systemen die we voor u beheren proactief en continu. We maken heldere afspraken over waar wij verantwoordelijk voor zijn en welke taken we voor u uitvoeren. Dat biedt u duidelijkheid en zekerheid.

 

Continu beheer en monitoring

Promax kan voor u als Network Operations Center fungeren; het controlecenter van waaruit uw netwerksystemen continu beheerd, gemonitord en onderhouden wordt. Onze gespecialiseerde medewerkers voorkomen problemen en lossen eventuele incidenten direct op. U heeft altijd een direct aanspreekpunt. Promax is geen logge ambtelijke ICT-kolos. We zijn ondernemend en betrokken en onze medewerkers zijn deskundig en enthousiast.

 

Helpdesk

Verschillende opdrachtgevers schakelen Promax in voor de ondersteuning van eindgebruikers. De specialisten van Promax kunnen ook voor uw organisatie de eerste- en tweedelijn verzorgen. U heeft daarmee de beschikking over een prettig communicerende en zeer deskundige helpdesk, die de specifieke ICT-situatie van uw organisatie goed kent. Dat scheelt u tijd, mankracht en kennisinvestering.

Promax inschakelen als helpdesk kunt u inrichten op de manier die u wenst op contractbasis of op werkzaamheden.

Wilt u meer weten over Beheer van Promax?

Bel, mail of vul het formulier in en wij helpen u graag verder.

Naam*

Email*

Onderwerp*

Bericht*

*Verplicht veld