Care

ICT oplossingen met oog voor de menselijke maat, dat is waar het om gaat in de zorg

Promax voor Care

De zorgvraag neemt in Nederland alsmaar toe. Tegelijk wordt van zorginstellingen gevraagd om efficiënter en vooral tegen lagere kosten te werken. ICT kan daarin een belangrijke bijdrage leveren, door processen te automatiseren en instelling, medewerker en patiënt gericht te ondersteunen. Promax is voor veel zorginstellingen de ICT-partner die, met oog voor de menselijke maat, ICT-beleid en -oplossing mede vormgeeft.

 

Veel ervaring bij zorginstellingen

Promax helpt thuiszorg en andere care-instellingen om ‘meer met minder’ te kunnen doen. We helpen bij de (gedeeltelijke) migratie naar de cloud, bij het inrichten van werkplekken en bij het beveiligen van systemen en (patiënt)gegevens. Onze medewerkers hebben veel ervaring in de specifieke vereisten en vragen bij zorginstellingen en helpen organisaties om aan de wensen van patiënten, cliënten en medewerkers te voldoen.

IBM Watson in de zorg

De data die wereldwijd wordt gebruikt in de zorg is enorm gestegen en zal de komende tijd nog veel harder groeien. 80% van de data is onzichtbaar voor huidige systemen, omdat het ongestructureerde data is. IBM Watson kan deze data wel analyseren, begrijpen en verbanden leggen.

Promax werkt onder meer voor deze thuiszorg en andere care-instellingen:

AmstelringDSW zorgverzekeraarSchakelring

Wilt u meer weten over de expertise van Promax in de Care?Wij helpen u graag verder!